Om webbplatsen

Vår strävan är att webbplatsens innehåll ska vara tillgängligt och användbart för så många som möjligt.

Vi arbetar löpande med att förbättra vår webbplats. Om du har synpunkter på webbplatsen använd det här formuläret.

Du kan också kontakta Reumatikerförbundets webbredaktion på  och tala om vad du tycker.

• 6 år sedan Permalänk

Jag vill veta hur jag tar bort webbhistorik

• 6 år sedan Permalänk

Det gör du i din webbläsare under inställningar. Ofta finns inställningarna i övre högerkanten på webbläsarens list.

• 4 år sedan Permalänk

hur startar jag en blogg?

Inga artiklar hittades