Öppet Hus på Reumatologkliniken

Fredag 10 oktober uppmärksammar vi Internationella reumatikerdagen med ett Öppet Hus på Reumatologkliniken. Reumatologer och Reumatikerdistriktet Västmanland finns på plats mellan 9 och 12.

Har du svullna leder? Då välkomnas du för ett enkelt screeningbesök med reumatolog - en kort, kostnadsfri bedömning (det finns plats för ett begränsat antal besök).

På plats finns även sjuksköterskor, sjukgymnaster och representanter från Reumatikerförbundets distrikt och föreningar. Med hjälp av dessa kan du få ökad kunskap om reumatiska sjukdomar, och om hur det är att leva med en reumatisk sjukdom.

Plats: Reumatologmottagningen, Västmanlands sjukhus, ingång 1

Tid: Fredagen den 10 oktober, kl. 9-12